Bannergrafik (BWL01)

This section contains selected news providing latest information, course programs, research results, and events hosted by the Department of Technology and Innovation Management that might be of interest to international students, researchers, and practitioners. However, this section represents only an exerpt of our German news section which you can find here.

15.12.2011  New Issue: Discussion Papers on Strategy and Innovation

11-04, Tim Kessler: Die quantitative Inhaltsanalyse als Instrument zur Bestimmung des Dienstleistungsanteils von Sachgüterunternehmen

30.09.2011
New Issues: Discussion Papers on Strategy on Innovation:

11-02, Michael Stephan: Der Einfluss der deutschen und österreichischen Nationalökonomie auf die Betriebswirtschaftslehre am Beispiel J.A. Schumpeter
11-03, Hauke Aschmoneit/Martin Schneider: Kundenverhalten im Kontext der Produkt- und Markenpiraterie:Eine empirische Analyse bei hessischen Studierenden zur Abgrenzung von Verhaltensdeterminanten

22.09.2011
Second edition of the textbook "Unternehmensführung"
The textbook aims at students (Master and Bachelor) of the Marburg lectures "Introduction to Business Administration", "Decision and Production", and "Technology and Innovation Management" as well as researchers and practitioners interested in strategic management.

Zuletzt aktualisiert: 11.01.2012 · schneide

Fb. 02 - Wirtschaftswissenschaften